Adwords

Hva er AdWords?

Når vi oppretter en AdWords konto, kan du bli sett av kunder i det øyeblikket de søker på Google for de du tilbyr. Du betaler bare når de klikker (PPC) for å besøke nettstedet ditt.

Dette gjør vi

Finesse AS har samarbeidet med både Facebook og Google, slik at vi kan dramatisk øke salget ditt ved å få en umiddelbar avkastning på investeringen din. Hvis du ønsker å få inn nye besøkende på nettstedet, vokse salg på nettet, få telefonene ringe eller hold kunder tilbake for mer, kan vi hjelpe.

Vi vil lage en tilpasset serviceplan for dine behov.

  • Dyptgående søkeordforskning - Vi er sikre på at du ser frem til de populære søkene ved å bruke grundig søkeordforskning på forhånd, og overvåker kampanjenes ytelse nøye gjennom.
  • Kraftig annonseoppretting - Vi samarbeider med deg for å få mest mulig effektive og iøynefallende annonser.
  • Optimalisering av destinasjonssidekonvertering - Om ønskelig utvikler vi en side på nettstedet ditt for å motta de besøkende som klikket gjennom fra PPC-annonsene dine. Dette gir oss friheten til å utvikle en side som er spesielt utviklet for å selge, i motsetning til å betjene flere andre grunner nettstedet ditt ble opprettet for.
  • Split testing og sammenligning av annonser - Vi starter en sammenligningstest med et lite budsjett for å teste suksessen til ulike annonser. Dette vil tillate oss å målrette vårt innhold og presentasjon.
  • PPC Mini-kampanjer - Vi vil målrette mot stat, by eller til og med nabolag med annonser, eller sette opp en liten kampanje som er utformet for å markedsføre ett bestemt produkt eller en tjeneste.
  • Bevis for retur av investeringer (ROI) gjennom detaljert rapportering - Det er noen flotte data sporing verktøy bygget inn i Google Adwords, og andre PPC tjenester. Vi gikk gjennom dataene og genererte en tilpasset pdf-rapport som uthevede den viktigste informasjonen.

Telephone

+47 980 23 010
+47 980 54 384

Working hours

Mon. - fri. 09AM - 17PM